24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE  KUTLANDI

Kas

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü'nde her sene anma etkinlikleri düzenleniyor. Atatürk’ün vefatının yıl dönümünde günün anlam ve önemine uygun tören yapılıyor. Bu sene Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’nci yıl dönümü. 10 Kasım 1938’de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, hayata gözlerini yumdu.

Kas

KEPEZ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZDA 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL ÇAĞI ÇOCUKLARDA OMURGA SAĞLIĞI-SAĞLIKLI BESLENME KONUSUNDA SEMİNER YAPILDI.

Kas

GELİŞİM İZLEME SINAVINDA  DERECE KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

Ekm

Bu güzel vatanı ve Cumhuriyeti bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve sonsuz minnetle anıyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularla kutluyoruz.
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

Eyl

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi tarafından Liselere Geçiş Sistemi hakkında bilgilendirme broşürümüz hazırlanmıştır. Tüm 8. sınıf öğrencilerimize bu sınav sürecinde başarılar diliyoruz.

ÜNLÜ MATEMATİKÇİLER YIL SONU SERGİSİ

Küçük kızlar 3×3Basketbol Antalya Şampiyonası İl Birincisi olduk

Haz

Bugün Sefa Akın Ortaokulu Değerler Eğitimi kulübü ve Deprem bölgesinden gelen öğrencilerimizle birlikte ÇEDES projemiz kapsamında Kültür Diyanet Manevî Danışmanımız Ahmet KAÇKIN hocamız ve GM personelleri ve  Özgecan ASLAN GM liderimiz Fatma hanım eşliğinde Toplam 51 öğrencimizin katılımı ile Kepez Tek sarnıç piknik alanında  GEZİ ve PİKNİK etkinliğinde bulunduk. Etkinliğimize bizimle birlikte teşrif eden Antalya Kepez ilçesi uzman vaizi Mücahit DEMİREL hocamıza, Akınlar camii imam hatibi  İsmail HAYTA hocamıza, Diyanet personelleri arkadaşlarımıza, Üniversite öğrencileri kardeşlerimize teşekkür ederiz.

May

Deprem Bölgesinden Gelen Öğrencilerimizle Birlikte Antalya Tarihi Mekan Ziyareti