Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan ulusal bayram. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal bayramıdır. Türkiye'de 1921'den itibaren "23 Nisan Milli Bayramı" adıyla kutlanmaya başlandı

Nis

Öğrencimiz Alihan ŞENGÜN Varsak Yağlı Güreşlerinde Kendi Kategorisinde 3. Olmuştur

Bireysel okçuluk Antalya birincisi

14 MART MATEMATİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

CRYTOMAT ŞİFRELEME YARIŞMASI İÇİN KATILIM BELGESİ ALAN ÖĞRENCİLER

Nis

Ulusal MATBEG sınavına katılan öğrencilerin katılım belgeleri

Mrt

World Water Day/Dünya Su Günü (22 Mart)

Mrt

Sefa Akın Ortaokulumuz'da ÇEDES projemiz kapsamında bugün Öğrencilerimizle Ramazan'ı şerif, faziletleri, faydaları, toplumsal ve insani sorumluluklarımız hakkında Manevî Danışmanımız Ahmet KAÇKIN hocamız slayt sunumu yaptı sohbet ettik.

Öğrencilerimiz sunum sonrasında Okul bahçesinde oyun oynayıp enerjilerini attılar.

Okul Sporları Futsal Turnuvasına Katıldık

Mrt

Turnuva 1.si 8/E Sınıfı Oldu.

Mrt

21 Mart Orman haftası Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum projesi kapsamında öğrencilerimizle okulumuzun bahçesine ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Mrt

Havalar soğuk gidiyordu. Gazi, Antalya'nın ılık ikliminde bir hafta dinlenmeyi düşündü. 4 Mart 1930 günü, İzmir'den Aydın treni ile hareket ederek 5 Mart 1930'da Aydın'a geldi. Aynı gün akşam Denizli'ye hareket eden Mustafa Kemal; Isparta, Burdur ve ardından 6 Mart 1930 günü öğleden sonra, 16.00'da Antalya'ya geldi.

Mrt

Sefa Akın Ortaokulu olarak bugün Projemiz kapsamındaki öğrencilerimizle deprem bölgesinden gelerek eğitim hayatını okulumuzda devam ettirmek için aramıza katılan ( Öğretmenevi, pansiyon ve K.Y.K.Yurtlarında kalan) öğrencilerimize, Diyanet manevî Danışmanımız Ahmet KAÇKIN hocamızla birlikte; Neler yapmalıyız, Neleri yapmamalıyız, Nasıl Davranmalıyız, Arkadaşımıza Nasıl yardımcı olabiliriz, hakkında (R.A.M. tavsiyeleri doğrultusunda) değerlendirmelerde bulunduk.

İl müdür yardımcımız Recai OCAK depremden etkilenen öğrencilerimizle ilgilendi. Yeni dönem için incelemerde bulundu.

Mrt

Bugün Kepez-Sefa Akın Ortaokulu Değerler kulübü olarak CEDES projemiz kapsamında Diyanet Manevî Danışmanımız Ahmet KAÇKIN hocamızla birlikte, Depremzede kardeşlerimizin Antalya ilimizdeki  ihtiyaç maddelerinin toplanma yerlerinden biri olan Özgecan ASLAN GM' de  kardeşlerimizin  ihtiyaçlarının tasnifine gittik yardımda bulunduk