Sefa Akın Ortaokulu

Kültür Mahallesi. 3810 Sokak No2 Kepez/ANTALYA
Vizyon
HERKES, HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSIN. Okulumuzu Antalya’nın en köklü, en çok tercih edilen okulu yapmak. Herkesin kendine ve çevresine karşı güven duygusu hissetmesini sağlamak, Tüm paydaşların okulumuza karşı güven, huzur ve memnuniyet duymasını sağlamak. Okulumuzda öğrenim gören her öğrencinin, çevresi ile iyi ilişkiler kurabilen, üretici ve sosyal bir varlık olarak kendini gerçekleştirebilmesini sağlamak. Her öğrencinin ilgi ve yeteneğine uygun, en iyi liselerde ( fen, Anadolu, meslek.....) okumasını sağlamak. Öğrencilerimizi, Velilerimizi ve Öğretmenlerimizi Teknolojik gelişmeleri yakından izleyebilen insanlar haline getirmek.
Misyon
Bütün öğrencilerin en üst derecede öğrenmesini sağlamak; öğrencilerin bilgi-beceri ve kendine güvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilere öncelikle birey olarak saygı duymak, Öğrencilerin bilişim ve internet gibi teknolojileri en üst düzeyde kullanmasını sağlamak. Okulun etkili öğretme ve öğrenme stratejilerini kullanmasını sağlamak. En az bir yabancı dili en iyi şekilde anlayıp konuşabilen, yabancı yayınları takip edebilen öğrenciler yetiştirmek, Gelişen ihtiyaçlara cevap veren eğitim programları ve eğitsel kulüp faaliyetlerini aktif olarak yürütmek.
Şehir içi Otobüs-Minibüs
Kültür Mah. 3810 sokak No:2 Kepez/ANTALYA